Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Verzenden & retourneren

Verzending

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via eigen koerier of als pakketpost. Wanneer mogelijk verzenden wij onze producten met Track & Trace code! De kosten rondom het verzenden zijn € 9,95 in Nederland en België voor bestellingen onder de € 75,-! Bestellingen boven de € 75,- betalen geen verzendkosten.

Levering

De leveringstermijn van onze producten varieert per product. zo ligt de gemiddelde levertijd voor een boxspring, binnen Nederland,  tussen 2-4 weken. In België geldt een levertijd tussen 5-7 weken. Matrassen en toppers tot 140 cm worden binnen 5 werkdagen geleverd en vanaf 160 cm binnen 1-2 weken. Ook dekbedden en kussen zullen binnen 5 werkdagen geleverd worden. Heb je vragen over de levering van je product? Neem dan contact op met onze planning afdeling.

Retouren

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let er wel op dat eventuele retourskosten voor eigen rekening zijn, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Heb je tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wil je de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Indien het gratis product niet retour gezonden is, zullen alsnog deze kosten in rekening worden gebracht.

Voorwaarden retouraanvraag

Je kunt te allen tijde het product retourneren. Wij kunnen het aankoopbedrag niet volledig crediteren wanneer artikelen:
  • Langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*
  • Niet meer over de verpakking beschikken. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) *
* Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt! U kunt ook het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Meer vragen over onze regels omtrent verzenden en retourneren? Neem dan contact met ons op.