Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Boxspringset Bene

Compleet uitgevoerde boxspringset bestaande uit boxen, matrassen en passend hoofdbord . Van dit boxspringset zijn de boxen, matras en hoofdbord rondom gestoffeerd in de kleur van de boxen .

Incl. Topper (optioneel)

+ 99,-
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Levertijd: max. 10 werkdagen

Ook interessant:

Body-care HR foam - doorsnee

Body-Care Foam Topper

Vanaf: 143,- 107,-

Vorige
Volgende

Boxspringset Bene

Let op: in verband met COVID-19 (nieuwe coronavirus) is het tijdelijk niet meer mogelijk om montage aan te bieden en kunnen de levertijden langer dan je van ons gewend bent.

Ons Boxspringset Benne is het perfecte bed wanneer je lekker wil slapen voor een zachte prijs! Dit boxspringset heeft ook nog eens luxe uitstraling met een mooi gecapitonneerd hoofdbord, ook wel geknoopt hoofdbord genoemd door de knopen die er in verwerkt zitten.

Box

Ons Boxspringset Bene is gemaakt op een hard houten frame om de stevigheid van boxen te garanderen en zijn rondom gestoffeerd in een mooie antraciet kleur. Deze kleur is ook terug te vinden in de matrassen en het hoofdbord. De boxen van dit boxspringset zijn ongeveer 20 cm hoog.

Matras

Op de boxen rusten twee comfortabele bonellvering matrassen bestaande uit 111 bonellveren per m². De matrassen zijn ongeveer 17 cm hoog en geven met een medium hardheid een lekkere stevige en comfortabele ondergrond wat ervoor zorgt dat je niet vervelend in je matras wegzakt. Deze stevigheid zorgt ervoor dat de matrassen voldoende stevigheid bieden tot een belastbaarheid van ongeveer 110 kg. De matrassen zijn aan de bovenzijde afgewerkt met comfortabel polyether comfort schuim met een densiteit van 30 kg per m³. Daarnaast zijn de hoezen van de matrassen afritsbaar waardoor je deze uit kan wassen op 30°C.

Bonellvering

De kern van de matrassen bestaat uit bonellvering maar hoe zit dat eigenlijk? De kern bestaat uit een flink aantal metalen ‘slagveren’ die dubbel conisch zijn. Dit geeft aan dat ze aan de buitenzijdes een grotere diameter hebben dan in het midden waardoor de vering er uitziet als een zandloper. Dit zorgt ervoor dat de weerstand van de vering hoger is bij een zwaardere belasting waardoor de kern zich aanpast aan het gewicht van je lichaam.

Topper (optioneel)

De topper zorgt voor een extra dikke comfort laag waardoor je wat zachter op je bed ligt. Bij ons boxspringset Bene kan je er zelf voor kiezen of dit wenselijk is want je hebt de keuze voor de bijpassende topper is optioneel. Slaap je graag op een harder matras, wat we vaak merken bij buikslapers, dan biedt een topper niet per se de gewenste toegevoegde waarde. Slaap je op je rug of zij en merk je dat je liever op een wat zachtere ondergrond ligt dan is deze topper een ideale toevoeging aan je boxspringset. Dit komt mede omdat de topper zorgt voor een zeer goede gewichtsverdeling.

Deze topper is ongeveer 6 cm hoog en bestaat uit kwalitatief hoogwaardig comfortschuim met een densiteit van 30 kg per m³. De hoes om de topper noemen we de tijk en is bij ons boxspringset Bene anti allergisch en afritsbaar. Hierdoor kan je de tijk los halen van de topper en wassen op 30°C.

Wens je de topper meegeleverd te hebben bij dit boxspringset kan dat voor maar €99,- (winkelwaarde van deze topper is €249,-)

Hoogte

De instaphoogte van het boxspringset bedraagt ongeveer 47 cm zonder topper. Wanneer je voor de variant met topper kiest is de instaphoogte ongeveer 53 cm.

Hoofdbord

Het hoofdbord van dit boxspringset zorgt voor een mooie luxe uitstraling met het geknoopte design. Daarnaast zorgt het ook voor extra stevigheid omdat het de boxen bij elkaar houdt. De hoogte van dit hoofdbord is 120 cm.

Poten

De poten zijn ongeveer  10 cm hoog en zwart gekleurd.

Levering

Beddenkoopjes levert kosteloos je nieuwe boxspringset netjes tot aan de eerste drempel af (m.u.v. de Waddeneilanden). De levering van je nieuwe boxspring zal tussen de 2-4 weken liggen. De afdeling planning zal ruim op tijd contact met je opnemen om een aflevermoment in te plannen. De optie voor montage wordt bij ons boxspringset Bene niet aangeboden. Het systeem waarmee de boxen en het hoofdbord aan elkaar gekoppeld worden is dusdanig eenvoudig ontwikkeld dat deze eenvoudig zelf te monteren zijn.

Nog andere vragen?

Wij begrijpen het wanneer je op dit moment nog met vragen zit. Wij hebben aparte adviespagina’s gemaakt waarop we meer uitleg geven over onze producten. Dus als je meer informatie wilt of nog vragen hebt, kijk dan op onze adviespagina voor boxsprings.

Bodem

Vlak

Materiaal box

Monobox

Hoogte box

20 cm

Kern matras

Binnenvering (Bonell)

Slaaphouding

Buik, Rug, Zij

Kern topper

Comfortschuim

Tijk topper

Polyester

Dikte topper

6 cm

Hoogte hoofdbord

120 cm

Garantie

2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.