Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Matrassen

Filter

Kern:
Kern:
Hardheid:
Hardheid:
Matras Afmeting
Matras Afmeting

Body-Care Foam Matras

Het Body-care foam matras is de perfecte keuze wanneer je opzoek bent naar een hoog kwaliteit schuimmatras.

Anti-allergisch en brandvertragend

Volledig HR koudschuim

Goed ventilerend

Vanaf: 191,- 143,-

Bio-Basic Pocket Matras

Bio-basic matras is de perfecte keuze wanneer op je opzoek bent naar goed ondersteunend pocketvering matras!

7-zone pocketvering

Afgewerkt met koudschuim

275 veren per m²

Vanaf: 203,- 155,-

Green-Line Pocket Matras

Green-line matras is de perfecte keuze als je opzoek bent naar een hoog kwaliteit pocketvering matras met goede druk verlagende eigenschappen van het traagschuim.

7-zone pocketvering

Visco-NASA traagschuim afwerking

Biologisch katoenen tijk

Vanaf: 311,- 215,-

Ontdek welke matras bij jou past

Cool-Micro pocket Matras

Dit erg luxe matras is dus geen normaal pocketvering matras. De 500 microveren per m² zorgen ervoor dat dat je lichaam nog beter ondersteunt zal worden op de plekken waar het nodig is.

Tijk gemaakt van Bamboo vezels

500 micropocketveren

Afgewerkt met dikke laag koudschuim

Vanaf: 395,- 299,-

Onze matrassen

Bedbodem doorgezakt?

Ongeveer één derde van ons leven spenderen wij in bed. Zorg er dus voor dat je de juiste materialen gebruikt, passend bij jou manier van slapen. Het is natuurlijk mogelijk om de levensduur van de matrassen of beddenset te verlengen maar zorg dat dit niet ten koste gaat van het slaapcomfort.

Een nieuw matras of topmatras biedt geen oplossing wanneer je bedbodem verzakt is. Dit zal er in eerste instantie goed uitzien en misschien de eerste dagen beter slapen. Al snel merk je weer dat je bedbodem verzakt is en dat een nieuw matras niet de juiste oplossing is. Uit ervaring merken wij vooral dat dit het geval is met ouderwetse spiraalbodems.

De maatvoering

Matrassen zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kies de maat die het beste bij jouw situatie en slaapstijl past. Zo hebben wij matrassen van 70 cm t/m 180 cm breed en kan er gekozen worden uit twee lengtes, namelijk 200 cm en 210 cm. 

Wij adviseren ook rekening te houden met het transport van je matras naar kamer waar het matras komt te liggen. Natuurlijk zijn matrassen flexibel en kunnen ze door vrijwel elke opening. Maar om teleurstelling bij de voordeur te voorkomen, meet het even na.

Pocketveren

Pocketvering houdt in dat de kern van het matras bestaat uit veren. Deze veren zijn verpakt in tonvormige zakjes in rijen naast elkaar. Deze rijen wisselen af in zones waardoor 7-zone pocketvering ontstaat. Pocketveer matrassen zijn in verschillende varianten te verkrijgen bij beddenkoopjes.

Traagschuim matrassen

Een traagschuim matras ook wel memory-foam, visco-elastisch of NASA schuim genoemd doordat het gebruikt werd in de ruimte voor goede drukverdeling op het lichaam.

Traagschuim is thermo-elastisch waardoor het zal reageren op de lichaamswarmte. Hoe warmer je lichaam hoe zachter het traagschuim wordt. Tijdens je slaap voelt het matras dus vloeibaar aan en vormt het naar de contouren van je lichaam waardoor je lichaam in je matras zinkt. De lage veerkracht zorgt ervoor dat je wervelkolom recht uitgelijnd blijft waardoor je in de ochtend goed uitgerust wakker wordt.

Koudschuim matrassen

Koudschuim is samen met traagschuim het bekendste foam matras en staat er om bekend dat het erg goed ventileert, goed vocht opneemt en gelijk afvoert. Door de open celstructuur van het koudschuim zal het matras niet warm aanvoelen. Onze koudschuim matrassen zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Door het regelmatig omdraaien van de matrassen verleng je de levensduur.


Nog een voordeel van koudschuim is dat het een corrigerend vermogen heeft. Hoe harder je het matras indrukt hoe meer tegendruk het zal geven. Hierdoor worden precies alle drukpunten (schouders, heupen) van je lichaam ondersteunt. Waardoor je uitgerust zal opstaan omdat het lichaam maximaal heeft kunnen ontspannen tijdens het slapen.