Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Zwarte boxspring

Een zwarte boxspring komt in vrijwel elke ruimte goed tot zijn recht. De kleur zwart past zowel bij vrijwel elke andere kleur als bij elke stijl die de slaapkamer kan hebben. Onze zwarte boxsprings bestaan uit meerdere delen die allemaal bijdragen aan de ideale nachtrust. Het eerste deel zijn de boxen die op de pootjes rusten. De frames van de boxen zijn gemaakt van massief hout wat zorgt voor de stevigheid van het bed. 

 

Daarop rust een verende kern wat aan de basis staat van een comfortabele ligging. De wanden zijn afgewerkt met schuim en rondom gestoffeerd in dezelfde kleur als de matrassen en het hoofdbord. De matrassen hebben een verende of schuimende kern gericht op de stabiliteit van het lichaam. Door juiste druk uit te oefenen op de drukpunten van het lichaam zorgen ze ervoor dat je altijd recht blijft liggen. Bovenop de matrassen ligt een comfortabele topper. Deze zorgt er niet alleen voor dat je heerlijk ligt maar ook dat de levensduur verlengt wordt. Zorg er echter wel voor dat je de topper regelmatig omdraait.

Zwarte boxspring

Waarom een zwarte boxspring

Een zwarte boxspring kom je ongetwijfeld het vaakst tegen. Dit komt omdat de kleur zwart zich eenvoudig laat combineren met andere kleuren en met verschillende stijlen. Een zwarte boxspring zorgt voor een robuuste en opvallende verschijning in de slaapkamer waardoor je mooi kan spelen met andere elementen in je slaapkamer om er een passend geheel van te maken. Ook in de kleur zwart zijn er verschillende varianten. Waar voor de ene persoon zwart is kan voor de ander diep donker grijs zijn. Bedenk daarom eerst goed welke kleur het beste bij jouw slaapkamer past.

Vlakke boxspring

Een vlakke zwarte boxspring ligt zeer comfortabel omdat deze opgebouwd is uit meerdere delen. De boxen zorgen aan de ene kant voor de stevigheid maar staan ook aan de basis van de soepelheid wat zorgt voor het comfort. De matrassen hebben een kern van veren of schuim wat zorgt dat je heerlijk ligt gedurende de nacht. Voor extra comfort zijn onze zwarte boxsprings voorzien van een heerlijk topmatras. Daarnaast zorgt het topmatras ervoor dat je matrassen minder belast worden. Omdat de boxspring uit meerdere lagen bestaat zorgt het voor een goed ventilerend geheer. Dit voorkomt dat je wakker wordt met een broeierig gevoel.

Elektrische boxspring

Zoek je een zwarte boxspring met wat extra comfort, kies dan een elektrische boxspring. Deze zijn ideaal voor mensen die graag hun lighouding aanpassen omdat ze bijvoorbeeld graag een boek lezen in bed of tv kijken. Met een druk op de knop pas je het bed aan naar je ideale houding. Ook wanneer je last hebt van lichamelijke klachten kan een elektrische boxspring uitkomst bieden. Zo kan het verstellen van de boxspring helpen bij het in- of uitstappen van je bed.