Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Witte boxspring

Een witte boxspring is een opvallende verschijning in de slaapkamer en moet ook opvallend goed liggen. Wij zorgen ervoor dat onze witte boxspring opvallend goed ligt, hoe dan? Een witte boxspring bestaat uit verschillende delen die allemaal zorgvuldig samengesteld zijn te beginnen met de box. De boxen bestaan uit een frames welke worden gemaakt van massief hout en daarmee zorgen voor de stevigheid. Daarbovenop wordt een comfortabele kern gemonteerd die zorgt voor een stabiele maar comfortabele basis voor de matrassen. De boxen worden vervolgens afgewerkt met schuim en gestoffeerd in de juiste kleur. 

De matrassen bestaan uit vering en/of schuim om te zorgen dat je heerlijk comfortabel slaapt gedurende de nacht. De drukpunten in de matrassen worden extra ondersteund waardoor je lekker recht in bed blijft liggen en niet te ver doorzakt. Op de matrassen ligt een heerlijke comfortabele topper die zorgt voor extra comfort en dat je matras minder belast wordt. Dit zorgt voor een langere levensduur wanneer je de topper regelmatig een keer omdraait.

Witte boxspring

Waarom een witte boxspring

Een witte boxspring zie je tegenwoordig steeds meer. Vroeger zag je wel vaak een wit ledikant maar boxsprings worden vaak voorzien van andere kleuren. Toch zorgt een witte boxspring voor een strakke en moderne uitstraling mits je interieur hetzelfde uitstraalt. Ben jij op zoek naar een witte boxspring dan ben je bij Beddenkoopjes aan het juiste adres. Bekijk hier welke witte boxspring het beste bij jou past.

Vlakke boxspring

Wanneer je kiest voor een vlakke boxspring kan je er vanuit gaan dat je een stevig maar een lekker comfortabel bed hebt. Bij beddenkoopjes zorgen we ervoor dat je vlakke boxspring gemaakt is met kwalitatief hoogwaardige materialen. Een massief houten frame zorgt voor een stabiele basis van de boxen. De boxen worden voorzien van zowel een stevige als een comfortabele kern waardoor het de perfecte ondergrond is voor de matrassen. De boxen worden rondom voorzien van schuim en mooi gestoffeerd. 

De matrassen op de box zijn voorzien van een vering en/of schuim kern waardoor het een dikke comfortabele laag vormt voor een goede nachtrust. De samenstelling van de matrassen zorgen ervoor dat de drukpunten van je lichaam goed in balans zijn waardoor je recht in bed blijft liggen. De vlakke boxspring is pas compleet met een comfortabele topper. Naast dat dit fijner ligt zorgt het ook voor een langere levensduur. Zorg er wel voor dat je de topper regelmatig omdraait.

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring zorgt voor net wat extra comfort voor diegene die hier naar op zoek zijn. Ben jij iemand die graag een boek in bed leest of iemand die regelmatig tv kijkt vanuit je bed? Dan is de overweging voor een elektrische boxspring zeker waard. Met 1 handeling zet je het bij je hooft als bij je voeten in de perfecte stand. Hierdoor kan jij zonder problemen uren genieten van je boek,film of serie. Verder is een elektrische boxspring ook ideale oplossing voor personen met lichamelijke klachten. Heb je moeite met opstaan of juist om in bed te komen? Verstel het bed dan dusdanig zodat je het minst last hebt van je klachten.