Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Landelijke boxspring

Een boxspring bestaat uit meerdere delen. De box is de onderste laag en bestaat vaak uit een gestoffeerde houten frame. Dit frame is mooi afgewerkt en is de basis voor de tweede laag, het matras. Het matras bestaat uit veren of schuim een geeft de meeste ondersteuning aan je lichaam. De derde laag, het topdekmatras, biedt extra comfort tijdens het slapen.

Landelijke boxspring

Vlakke boxspring

Dankzij het optimale comfort en de goede ondersteuning die onze matrassen bieden zijn de vlakke boxsprings steeds populairder in slaapkamers bij mensen thuis. Door het meer-lagen systeem ontstaat er een optimale ventilatie in de boxspring. Het robuuste frame waarop de matras geplaatst is gaat vele jaren mee, waardoor een boxspring ook nog eens een duurzame aankoop is.

Elektrische boxspring

Houd je van wat extra comfort? Dan is de elektrische boxspring uitermate geschikt. Het hoofd- en voeteneinde is met slechts een druk op een knop automatisch in hoogte verstelbaar. Hierdoor bevind je lichaam zich tijdens het kijken van je favoriete serie of sportwedstrijd in een comfortabele houding. Voor mensen met lichamelijke ongemakken kan de elektrische boxspring uitkomst bieden, omdat het in en uit bed stappen eenvoudig wordt.