Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Groene boxspring

Met een groene boxspring zorgt je ervoor dat je slaapkamer een echte eye catcher heeft. Onze boxsprings bestaan uit verschillende delen te beginnen met de box die rust op bijpassende pootjes. Deze box is gemaakt van massief hout, afgewerkt met schuim en gestoffeerd in verschillende soorten groentinten. De box staat aan de basis van de groene boxspring en zorgt voor de stevigheid. 

Op de boxen rusten de matrassen welke eveneens mee gestoffeerd worden. De matrassen worden gemaakt van veren en/of schuim. De matrassen zorgen voor het grooste deel voor het comfort van de boxspring. Als laatste worden de groene boxsprings voorzien van een heerlijk topmatras om het slaapcomfort compleet te maken. Daaarbij zorgt een topper ervoor dat de levensduur verlengt wordt.

Groene boxspring

Waarom een groene boxspring

Een groene boxspring kan verschillende gevoelens uitstralen. De kleur groen staat onder andere voor natuur maar ook voor geld. Dit zijn aspecten die in een bepaalde setting mooi te combineren zijn met een groene boxspring. Heb je bijvoorbeeld een grote raampartij met uitzicht op een mooi groen landschap dan past een groene boxspring daar perfect bij. Aan de andere kant kan je ook just het groen in huis halen wanneer je dit mist.  

Vlakke boxspring

Een vlakke groene boxspring biedt een heerlijk comfortabele bijdrage aan een goede nachtrust. Het frame van onze boxsprings bestaat uit massief hout waardoor het een stevige basis geeft voor de volgende onderdelen van de boxspring. De complete box om het frame is voorzien van een dikke schuimlaag welke groen gestoffeerd wordt. Op de boxen rusten twee matrassen die zorgen voor het slaapcomfort. 

De matrassen, bestaande uit vering en/of schuim zorgen ervoor dat de drukpunten van het lichaam de juiste tegendruk krijgen waardoor je mooi recht blijft liggen. Het laatste deel van je boxspring is het topmatras. Dit matras zorgt voor extra comfort en voor een langere levensduur. Wij raden dan ook aan om deze regelmatig om te draaien.

Elektrische boxspring

Wanneer je toch wat extra comfort op het gebied van positie zoekt dan biedt een elektrische boxspring  prima uitkomst. Niet alleen het hoofdeinde maar ook het voeteinde is automatisch te verstellen in de gewenste positie. Kijk je bijvoorbeeld graag tv in bed of lees je liever een boek dan kan je het bed verstellen naar de positie waarin je het fijnste ligt. Ook wanneer je fysieke klachten hebt kan een elektrische boxspring uitkomst bieden. Deze kan je helpen bij het instappen en uitstappen zonder daar extra moeite voor te hoeven doen.