Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Grijze boxspring

Een grijze boxspring bij Beddenkoopjes bestaat uit verschillende delen. Als eerste heb je de box die op bijpassende pootjes rust. Deze box is de basis van het bed en wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig massief hout. Dit frame wordt bekleed met schuim en vervolgens strak afgewerkt met grijze stof.  Op de box liggen twee matrassen welke eveneens gestoffeerd worden om volledige eenheid te creëren. De kern van de matrassen bestaan uit veren en/of schuim om een comfortabele ligging te garanderen. Het comfort kan altijd beter, vandaar dat iedere grijze boxspring voorzien wordt van een heerlijke topper. Naast comfort verlengt deze ook de levensduur.

Grijze boxspring

Waarom een grijze boxspring

Een grijze boxspring zie je veelvuldig terug in de slaapkamer omdat het een neutrale kleur is. Hiermee bedoelen we dat deze met veel andere kleur te gebruiken is. Binnen de kleur grijs bestaan ook veel variaties waar de donkere tinten bijvoorbeeld veelvuldig aangeduid worden als antraciet.

Met een grijze boxspring zit je vrijwel altijd veilig. Natuurlijk kan je het mengen met lichtere en donkerdere tinten tussen wit en zwart maar ook bij compleet andere kleuren past de kleur grijs prima.

Afhankelijk van de kleur grijs past het ook prima bij blauw of groen tinten en het combineert ook lekker met zalm of roze tinten. Oftewel, genoeg keuze waardoor je met een grijs bed vrijwel nooit verkeerd zit.

Vlakke boxspring

Met een vlakke boxspring zit je vrijwel altijd goed. Het massief houten frame biedt een goede stevigheid en de afwerking staat aan de basis van het slaapcomfort. De matrassen zorgen voor extra comfort en de topper maakt het plaatje compleet. Door de verschillende lagen van de boxspring ventileert deze uitstekend wat zorgt dat je niet wakker wordt door een broeierig gevoel. Buiten een prachtig uitziende grijze boxspring ligt deze ook nog heerlijk. Wat wil je nog meer?

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring kan zorgen voor nog wat extra comfort, ben je iemand die graag leest in bed of juist veel tv kijkt dan kan een elektrische boxspring versteld worden zodat je in de perfecte houding komt te liggen. Onze elektrisch verstelbare boxsprings kunnen zowel aan het hoofd- als het voeteneinde versteld worden.

Heb je lichamelijke klachten waardoor het in of uit bed komen meer moeite kost dan is een elektrische boxspring zeker een oplossing. Door het verstellen hoef je zelf minder moeite te doen en biedt de stand van het bed als extra hulpmiddel.