Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Bruine boxspring

Een bruine boxspring bij Beddenkoopjes bestaat uit verschillende delen. De boxspring begint met een box welke op bijpassende pootjes rust. Het frame van de box is de basis van het bed en wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig massief hout. Dit frame wordt bekleed met schuim en vervolgens strak afgewerkt met bruine stof. Op de box rust een matras welke eveneens gestoffeerd worden om volledige eenheid te creëren. De kern van de matrassen bestaan uit veren en/of schuim wat gegarandeerd zorgt voor een comfortabele ligging. Het laatste extra stuk comfort wordt geleverd door de topper die bij ieder boxspringset zit. Denk er ook aan dat de topper zorgt voor een langere levensduur van je boxspring.

Bruin

Waarom een bruine boxspring

Een bruine boxspring zorgt voor een warm sfeerelement in de slaapkamer. Daarom is bruin ook een van de meest populaire kleuren voor in de slaapkamer. Daarnaast is een bruine boxspring perfect te combineren met verschillende soorten stijlen waardoor je eigenlijk altijd goed uitkomt met een bruine boxspring .

Vlakke boxspring

Een bruine vlakke boxspring zorgt voor optimaal comfort en een goede ondersteuning van het lichaam. De stevigheid van de boxen en de soepelheid van de matrassen creëren de ideale mix om je een goede nachtrust te geven. Doordat de boxspring uit verschillende lagen bestaat zorgt het voor een lekker ventilerend geheel. Dit zorgt er dus ook voor dat je lichaam zijn warmte af kan voeren en daarmee voorkom je dat je wakker wordt omdat je het te warm hebt.

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring biedt nog meer extra’s. Zo kan je de positie van je matrassen verstellen zodat ze voor jou ideaal liggen. Dit is een voordeel wanneer je bijvoorbeeld graag leest in bed of wanneer je vaak tv kijkt. Je hoeft dan niet zelf anders te gaan liggen maar met een druk op de knop zorg je dat je matras zich aanpast. Daarnaast kan een elektrische boxspring ook helpen om eenvoudiger in of uit bed te komen. Dit is ideaal wanneer je last hebt van lichamelijke klachten die dit momenteel moeilijk maken.