Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Boxspring met opbergruimte

Niks is fijner dan een boxspring met opbergruimte waar je spullen die je niet regelmatig nodig hebt op kan bergen. Die reiskoffer die je maar 1 of 2 keer per jaar gebruikt staat toch wel in de weg in de hoek van de kamer maar daar kan je nu verandering in brengen. Berg deze eenvoudig op in je boxspring met opbergruimte. Daarnaast biedt het wel de voordelen van het comfort van een normale boxspring.

Opberg boxspring met veel opbergruimte

Hoe werkt een boxspring met opbergruimte

De box van deze boxsprings zijn speciaal ontworpen zodat ze wel de stevigheid bieden van een boxspring maar ook de ruimte bieden om spullen in op te slaan. Binnen het frame vind je een speciale box die dient als opslagruimte. Door de afwerking van deze box zie je aan de buitenkant niet dat hier spullen in opgeslagen liggen. De opbergbox is eenvoudig te betreden door de bovenkant van het frame met matras en topper op te tillen. Hiervoor hoef je niet extreem veel kracht te zetten omdat een hydrologisch systeem zorgt als til hulp. 

De voordelen

Er zijn verschillende voordelen bij een boxspring met opbergruimte. Heb je bijvoorbeeld al een gebruik aan opbergruimte waardoor spullen nu verspreid door je huis of slaapkamer liggen? Dan bieden deze boxspring een geschikte oplossing. Spullen die je niet vaak nodig hebt staan al snel ergens in de weg en vooral wanneer je niet voldoende ruimte hebt om deze uit het zicht op te bergen. Dat is verleden tijd met een boxspring met opbergruimte. 

Vooral in stedelijke gebieden zijn de kamers van oudsher wat kleiner. Een opgeruimde ruimte zorgt voor rust in je hoofd wat ook zeer belangrijk is voor een goede nachtrust. Dit soort boxsprings zorgen dus voor een opgeruimde ruimte en voor een rustigere sfeer in je huis of slaapkamer.