Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Boxspring merken

Wij zijn continu bezig om interessante en aantrekkelijke producten aan ons assortiment toe te voegen. Daarbij komt het ook voor dat er interessante merken zijn die ons pad kruisen en deze nemen wij dan graag op in ons assortiment. Hieronder zie je welke boxspring merken we opgenomen hebben in ons assortiment.

Skully Gin logo

Skully

Skully staat bekend om de heerlijke gin en de prachtige design flessen. Skully heeft een scherp oog voor detail en kwaliteit wat je  ook terug ziet in alle uitingen van het populaire merk. Passend in de lijn van het merk hebben ze ook een eigen boxspring geïntroduceerd. Zoals je mag verwachten van Skully zijn er alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt waardoor je een heerlijk basis hebt voor een goede nachtrust. Daar komt bij dat alle details kloppen, van het Skully logo wat op verschillende plekken terugkomt, de gebruikte stof en de accessoires. Benieuwd naar het bed? Bekijk het hieronder. 

Drôme Slaapsystemen logo

Drôme Slaapsystemen

Al ruim vier generaties zorgt Drôme slaapsystemen voor een optimale nachtrust voor iedereen. Dit Nederlandse merk biedt verschillende slaapsystemen die ervoor zorgen dat jij overdag optimaal kunt functioneren. Na een goede nachtrust presteer je beter, daarom doet Drôme Slaapsystemen er alles aan om het beste slaapcomfort voor iedereen te kunnen garanderen. 

Coming soon

Nieuwe boxspring merken worden binnenkort toegevoegd assortiment. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk een goede nachtrust is zullen alle boxspring merken zorgvuldig uitgezocht worden voordat ze op Beddenkoopjes.nl verschijnen.  

Ontbrekende boxspring merken

Zijn wij de missende schakel voor bepaalde boxspring merken benieuwd of het merk bij ons past? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan altijd open voor kwalitatieve toevoegingen aan ons assortiment.