Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Boxspring discounter

Op zoek naar een echte boxspring discounter? Kijk dan niet verder! Beddenkoopjes is de nummer 1 boxspring discounter. Hoogwaardige kwaliteit boxsprings tegen de scherpste prijzen. Waarom zijn wij dé boxspring discounter? Binnen ons netwerk zijn wij continu op zoek naar kwalitatief hoogwaardige producten die wij voor een aantrekkelijke prijs aan je aan kunnen bieden. 

Let niet alleen op prijs!

Wat is de perfecte balans? Vaak weegt de prijs hierin het zwaarst. Echter is dit bij een boxspring net iets anders. Het comfort moet eigenlijk altijd op nummer 1 staan. Vanuit daar ga je op zoek naar een model voor jouw portemonnee. Een ideale boxspring discounter is dus een boxspring wat voldoet aan jou wensen rondom je slaapcomfort en aan het bedrag wat je er aan uit kan geven. Een goedkope boxspring waar je niet lekker op kan slapen verandert al zeer snel in een miskoop en dan is iedere Euro te duur geweest. 

Welke factoren spelen mee

We gaven al aan dat prijs niet de enige factor is bij een echte boxspring discounter. Bij producten zoals een boxspring weegt comfort net zo zwaar mee, of zelfs zwaarder. Je brengt 1/3 van je leven door in bed en dan moet je ervoor zorgen dat je deze tijd ook comfortabel door kan brengen. Ieder persoon heeft zijn eigen manier van slapen dus er is niet 1 universele oplossing die voor iedereen werkt.

Er zijn veel verschillende factoren die het comfort bepalen of beïnvloeden. Heb je bijvoorbeeld fysieke klachten waardoor in en uit bed stappen veel moeite kost neem dan een elektrische boxspring in overweging. Gebruikte materialen zoals pocketvering, koudschuim en traagschuim hebben allemaal specifieke eigenschappen. Pocketvering en koudschuim hebben bijvoorbeeld een hoog ventilerend vermogen en traagschuim bevorderd de bloedsomloop. Bekijk welk materiaal het beste bij je persoonlijke voorkeur past en kies niet enkel voor de laagste prijs. 

Als je jezelf afvraagt waar je allemaal rekening mee moet houden en welke factoren bepalen of ze voldoen aan je slaapcomfort kijk dan eens op onze boxspring advies pagina.