Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Boxspring direct leverbaar

Wie wil dat nou niet net als bij de aankoop van bijvoorbeeld een broek, vandaag besteld morgen in huis? Het liefst nog voor een bepaald tijdstip zoals 23:00u.  Helaas werkt dit niet voor alles en boxsprings is daar geen uitzondering in. Dus is je boxspring direct leverbaar wel of niet gunstig?

Wel of niet direct leverbaar

In de regel en van oudsher zijn we gewend een langere tijd te wachten op je nieuwe bed. We zijn echter enorm verwend door de vandaag besteld morgen in huis service van verschillende webshops. Aan de achterkant weten veel bezoekers niet wat dit allemaal teweegbrengt qua handeling, kosten en impact op het milieu vandaar dat we langzamerhand ook afstappen van deze service.

Een boxspring is in verschillende maatvoeringen beschikbaar en kan ook in verschillende varianten beschikbaar zijn zoals kleuren of keuze in pootjes. Dit zijn allemaal variabelen waardoor een assortiment op voorraad leggen veel impact heeft. Wil je alle mogelijke varianten van 1 boxspring voorradig hebben dan neemt dit veel ruimte in beslag. Wil je dit met je hele assortiment doen dan kom je als snel opslagplaats tekort in een gemiddeld magazijn.

Wil je wel direct kunnen leveren moet de verkoper veel producten voorradig leggen waardoor de kosten uiteraard oplopen en dit terug te vinden is in de verkoopprijs naar de consument. Bedenk daarom goed of je het wel logisch of wenselijk vindt dat je boxspring direct leverbaar is.

Is het geen harde eis dat je boxspring direct leverbaar is dan heb je veel meer keuze omdat vrijwel iedere aanbieder geen eindeloos magazijn met voorraad heeft. Natuurlijk proberen we allemaal zo efficient mogelijk te werken waardoor we een mooie collectie aan kunnen bieden zonder extreem lange levertijden en voor een schappelijke prijs. 

Beddenkoopjes assortiment

Het Beddenkoopjes assortiment is zorgvuldig samengesteld. Onze focus ligt bij het aanbieden van een assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten voor een ultiem slaapcomfort en tegelijk tegen een scherpe prijs. Dit zijn in onze ogen de twee belangrijkste factoren bij het bieden van een goede nachtrust. Wil je veel betalen, een beperkte keuze hebben en je boxspring morgen in huis hebben of wil je een heerlijk comfortabel bed, naar eigen wens en tegen een scherpe prijs waar je even op moet wachten?