Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Blauwe boxspring

Een blauwe boxspring van Beddenkoopjes bestaat uit meerdere delen. Als eerste de box, dit is de onderste laag en bestaat veelal uit een houten frame. Dit frame is vervolgens aan de randen afgewerkt met schuim en wordt mooi blauw gestoffeerd. De complete box rust op passende pootjes is de basis voor de tweede laag, het matras. Het matras bestaat uit veren en/of schuim en geeft de meeste ondersteuning aan je lichaam. De derde laag, het topdekmatras, biedt extra comfort tijdens het slapen. Om het set compleet te maken worden veel boxsprings geleverd met een passend hoofdbord.

Blauw

Blauwe boxspring

De kleur blauw straalt rust uit en dat is natuurlijk ideaal voor in de ruimte waar je bed staat. Daarnaast geeft de kleur blauw een chique uitstraling waardoor er verschillende stijlen gecombineerd kunnen worden met onze blauwe boxsprings. Een blauwe boxspring wordt in de slaapkamer veel gecombineerd wordt met rustige tinten of een witte ruimte. De keuze tussen lichtblauw of donkerblauw zorgt wel voor een andere kijk op de ruimte.

Waar donkerblauw een robuust uiterlijk heeft zorgt lichtblauw vaak voor een verfijnde uitstraling.  Het mooie aan een blauwe boxspring is dat deze kleur een andere uitstraling krijgt bij het lichtgebruik in de ruimte. Hoe donkerder de kamer hoe donkerder het bed en hoe stoerder het oogt, wat  ook weer een bepaalde sfeer in de ruimte brengt.

Een antraciet boxspring past in vrijwel elk interieur. De kleur is perfect te combineren in lichte ruimtes en je ziet een antraciet boxspring dan ook vaak terug in ruimtes met witte muren. In deze setting valt een boxspring in antraciet mooi op zonder dat het een te opvallende verschijning is. Kortom, ben jij op zoek naar een mooie eye catcher voor in je slaapkamer die er mag zijn maar niet overdreven aanwezig is? Kies dan voor een boxspring in de kleur antraciet.

Vlakke boxspring

Vlakke boxsprings zijn nog steeds immens populair. Niet iedereen heeft baat bij een verstelbaar bed waardoor een vlakke boxspring de ideale oplossing biedt. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen lig je altijd op een comfortabele ondergrond. De opbouw van een vlakke boxspring zorgt ervoor een goede ondersteuning omdat er 3 lagen zijn die op elkaar rusten. Daarnaast zorgen de lagen voor een optimale ventilatie en de prijs is voordeliger dan bij een elektrische boxspring dus hoef je niet in te leveren op kwaliteit maar bespaart het wel in de portemonnee.

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring zorgt voor nog wat extra comfort. Zowel het hoofd- als het voeteinde is verstelbaar waardoor je de ondergrond precies aan kan passen aan je ideale houding. Kijk je graag tv of lees je veel in bed? Met een druk op de knop pas je de ligging naar jou wens aan. 

Heb je lichamelijke ongemakken die het in en/of uit stappen moeilijker maken, dan is een elektrische boxspring wellicht de ideale oplossing. Deze kan dan net de extra steun bieden die gewenst is om je te helpen.