Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Antraciet boxspring

Een antraciet boxspring van Beddenkoopjes bestaat uit meerdere delen. Als eerste de box, dit is de onderste laag en bestaat veelal uit een houten frame. Dit frame is vervolgens aan de randen afgewerkt met schuim en wordt mooi antraciet gestoffeerd. De complete box rust op passende pootjes is de basis voor de tweede laag, het matras. Het matras bestaat uit veren en/of schuim en geeft de meeste ondersteuning aan je lichaam. De derde laag, het topdekmatras, biedt extra comfort tijdens het slapen. Om het set compleet te maken worden veel boxsprings geleverd met een passend hoofdbord.

Antraciet boxspring

Waarom een antraciet boxspring

De kleur antraciet wordt vooral gezien als donkergrijs echter zien we dat deze kleurrange de laatste tijd wat breder getrokken wordt. Waar voorheen echt het verschil tussen grijs en antraciet duidelijk was zien we voortaan ook lichtere tinten die onder de kleur antraciet gestoken worden. Hier hebben wij dan ook op geanticipeerd.

Een antraciet boxspring past in vrijwel elk interieur. De kleur is perfect te combineren in lichte ruimtes en je ziet een antraciet boxspring dan ook vaak terug in ruimtes met witte muren. In deze setting valt een boxspring in antraciet mooi op zonder dat het een te opvallende verschijning is. Kortom, ben jij op zoek naar een mooie eye catcher voor in je slaapkamer die er mag zijn maar niet overdreven aanwezig is? Kies dan voor een boxspring in de kleur antraciet.

Vlakke boxspring

Dankzij het optimale comfort en de goede ondersteuning die onze matrassen bieden zijn de vlakke boxsprings steeds populairder in slaapkamers bij mensen thuis. Door het meer-lagen systeem ontstaat er een optimale ventilatie in de boxspring. Het robuuste frame waarop de matras geplaatst is gaat vele jaren mee, waardoor een boxspring ook nog eens een duurzame aankoop is.

Elektrische boxspring

Houd je van wat extra comfort? Dan is de elektrische boxspring uitermate geschikt. Het hoofd- en voeteneinde is met slechts een druk op een knop automatisch in hoogte verstelbaar. Hierdoor bevind je lichaam zich tijdens het kijken van je favoriete serie of sportwedstrijd in een comfortabele houding. Voor mensen met lichamelijke ongemakken kan de elektrische boxspring uitkomst bieden, omdat het in en uit bed stappen eenvoudig wordt.