Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Garantie

Over je aankoop bij Beddenkoopjes.nl is de wettelijke garantie van kracht, eventuele door ons extra aangeboden garanties doen daar niets aan af. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast mag je naar redelijkheid beoordelen of het product naar wens is.

Uit de verpakking

Voor sommige producten is het van groter belang dat het product uit de verpakking gehaald kan worden dan voor andere producten. Dit is dan ook geen probleem. Echter, wanneer het niet nodig is om producten uit de verpakking te halen adviseren wij dan ook om deze in de verpakking te laten zitten. Dit om eventuele problemen te voorkomen.

Wanneer het noodzakelijk is, voor beoordeling van het product, dat de verpakking opgemaakt moet worden adviseren wij een klein stuk van de verpakking voorzichtig te verwijderen zonder het product hierbij te beschadigen. Bij eventueel retour dient het product in originele verpakking geretourneerd te worden.

Vanzelfsprekend zijn wij als verkoper verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Wij zullen dan ook altijd zorgen voor een nette vergoeding of vervanging van producten fouten bevatten of zelf een fout hebben gemaakt. Indien het product verkeerd is gebruikt kunnen wij geen vergoeding afgeven.

Beddenkoopjes garantie

Garantie aanvraag indienen

Wij vragen je altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice alvorens het ontvangen product retour te sturen.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij ons in het magazijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.