Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Contact

Heb je een vraag over een product, een opmerking, klacht of wil je slaapadvies? Neem dan contact op met één van onze slaapexperts. Bij beddenkoopjes ben je aan het juiste adres om alles te weten te komen over boxsprings, matrassen etc. Je kunt ons elke werkdag bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Contactgegevens

Kantoor (Geen showroom!)
Beddenkoopjes.nl
Ambachtweg 2

5731 AG, Mierlo

E-mail
klantenservice@beddenkoopjes.nl

KVK nummer: 76689050
BTW nummer: NL860750188B01
Openingstijden: ma-vr 9:00 – 17:00 uur

Mis je iets?

Mis je in onze webshop een product wat echt niet mag ontbreken in je slaapkamer of ontbreekt het ergens aan belangrijke informatie? Vervelend want wij proberen voor iedereen het gewenste product aan te bieden en jullie zo goed mogelijk te informeren. Neem dan ook even contact met ons op zodat we je vraag of productwens op kunnen pakken.

Heb je een klacht?

Erg vervelend om te horen, onze excuses. Wij besteden veel aandacht aan onze klanttevredenheid maar ook wij zijn mensen en kunnen soms een vergissing maken. Wij werken ook continu aan het verbeteren van onze klanttevredenheid en jullie helpen ons daar enorm bij. Mocht je een klacht hebben over één van onze producten of onze service laat het ons dan weten. Neem via bovengenoemd e-mail adres contact met ons op en je ontvangt binnen 48 uur na ontvangst een inhoudelijke reactie.