Rechtstreeks van de fabrikant Gratis verzending vanaf €75,- De scherpste prijzen

Beddenkoopjes - logo

Boxsprings

Filter

Box:
Matras:
Topper:
Verstelbaar:
Afmeting:

Onze boxsprings

Wat is een boxspring

Een boxspring bestaat uit meerdere delen. De box is de onderste laag en bestaat vaak uit een gestoffeerde houten frame. Dit frame is mooi afgewerkt en is de basis voor de tweede laag, het matras. Het matras bestaat uit veren of schuim een geeft de meeste ondersteuning aan je lichaam. De derde laag, het topdekmatras, biedt extra comfort tijdens het slapen.

Afmetingen

Onze boxspringsets zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Slaap je alleen of samen, neem je veel ruimte in beslag of niet, wat is je lengte en eventueel die van je partner? Allemaal overwegingen om mee te nemen in je besluit. Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in 140 cm, 160 cm en 180 cm breed. Vervolgens kan je kiezen tussen 200 cm of 210 cm lengte.  

Daarnaast willen we je nog een tip meegeven. Zorg ervoor dat de gekozen afmeting wel fysiek in de juiste ruimte geplaatst kan worden. Meet vooraf de breedte van bijvoorbeeld de gang of het trapgat wat je nieuwe bed af moet leggen om teleurstelling te voorkomen. 

Welke soorten boxsprings zijn er?

Ben je opzoek naar de beste boxspring voor de beste prijs? Bij beddenkoopjes.nl koop je alleen de hoogste kwaliteit en dat voor de beste prijs. Wij bieden een passende en betaalbare boxspring voor iedereen. Wij hebben diverse soorten boxsprings in ons assortiment opgenomen, de vlakke boxspring is de meest verkochte boxspring. Een elektrische boxspring is ideaal voor mensen die graag wat meer comfort willen.

Vlakke boxspring

Dankzij het optimale comfort en de goede ondersteuning die onze matrassen bieden zijn de vlakke boxsprings steeds populairder in slaapkamers bij mensen thuis. Door het meer-lagen systeem ontstaat er een optimale ventilatie in de boxspring. Het robuuste frame waarop de matras geplaatst is gaat vele jaren mee, waardoor een boxspring ook nog eens een duurzame aankoop is. 

Elektrische boxspring

Houd je van wat extra comfort? Dan is de elektrische boxspring uitermate geschikt. Het hoofd- en voeteneinde is met slechts een druk op een knop automatisch in hoogte verstelbaar. Hierdoor bevind je lichaam zich tijdens het kijken van je favoriete serie of sportwedstrijd in een comfortabele houding. Voor mensen met lichamelijke ongemakken kan de elektrische boxspring uitkomst bieden, omdat het in en uit bed stappen eenvoudig wordt.